Kupla erikoisompelimo on työskennellyt usean TV- ja elokuvatuotannon “pääompelimona”.

Toimimme yhteistyössä pukusuunnittelijoiden kanssa ja toteutamme heidän suunnitelmansa.

Ompelimomme on tottunut erilaisiin kiireaikatauluihin ja nopeisiin muuttuviin tilanteisiin.

Meille on erityisen tärkeää toteuttaa pukusuunnittelijoiden luonnokset juuri heidän toivomallaan tavalla ja pysyä aina aikataulussa. Voit luottaa siihen, että asut valmistuvat aina laadukkaasti ja sinun aikataulusi mukaan.

Ompelimomme voi valmistaa kaikki suunnittelemasi asut tai vain osan siitä. Sen lisäksi muokkaamme valmiit vaatteet sopivan kokoiseksi ja teemme korjaus- ja muokkaustöitä. Ompelimossamme voi järjestää myös pukusovituksia, jolloin asuja ei tarvitse kuljettaa eri paikkoihin, vaan voimme katsoa muutokset paikan päällä. Hyvän sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla joko julkisilla tai autolla. Kun asut korjataan, valmistetaan ja sovitetaan yhdessä paikassa, tämä helpottaa paljon suunnittelijan työtä.

Jos käytössäsi ei ole suunnittelijaa, voimme toteuttaa myös suunnittelun esimerkiksi mainoskuvauksiin ja pieniin produktioihin (esim. kesäteatterit). Tällöin hoidamme puvustuksen kokonaisvaltaisesti ja huolehdimme suunnittelusta, valmistuksesta sekä mahdollisista sovituksista. Saat tuotantoosi valmiin puvustuspaketin.

Ompelimossamme toteutetaan useita tuotantoja vuosittain, aina asiakkaan tarpeen mukaan. Oli tuotantosi iso tai pieni ota yhteyttä sähköpostitse; kupla@erikoisompelimo.fi tai puhelimitse 050-4542772 niin katsotaan tarpeisiisi sopivin ratkaisu.