Kuplat Katja ja Minttu

Hyvästä KAVERUUDESTA

Yhteisistä UNELMISTA

Arjen POSITIIVISUUDESTA

Hullusta LUOVUUDESTA

Vankasta AMMATTITAIDOSTA

Siitä kaikesta syntyi

Kupla Logo
KUPLA

Historia

Kupla sai alkunsa kesällä 2014, kun Minttu Virsunen ja Katja Rautajoki päättivät lyödä hynttyyt yhteen ja perustaa yhteisen vaatetusalan yrityksen. Molempien taustalla oli vuosien kokemus vaatetus- ja puvustusalalta, sekä yhteisenä intressinä intohimo luoda jotakin uutta.

Yritys kantoi neljä ja puoli vuotta nimeä Kupla Vintage Oy. Tällöin yrityksen osa-alueina oli ompelimo, sekä Vintagevaateliike. Vuosien varrella ompelimon asiakaskunta kasvoi sen verran suureksi, että putiikin pitämiseen ei enää resurssit riittäneet. Kaupan puoli lopetettiin vuoden 2019 alussa ja samalla päätettiin muuttaa yrtiyksen nimi paremmin toimintaa kuvaavaksi. Kupla Vintagesta Oy:stä tuli Kupla erikoisompelimo Oy.

Kuplat

Kuplassa jokainen asiakas on tärkeä. Oli kyseessä sitten housujen lahkeen lyhennyttäminen tai suurempi elokuva-produktio. Rento ilmapiiri, hersyvä huumori ja laadukkaasti tehty työ saa asiakkaat palaamaan luoksemme aina yhä uudelleen. Meillä onkin useita vuosia kestäneitä asiakassuhteita ja äärimmäisen tyytyväisiä yhteistyökumppaneita.

Vuosien kokemuksella löydämme aina asiakkaallemme sopivan ratkaisun ja toteutamme heidän toiveensa. Tietotaito, kokemus ja uskallus tarttua työhön on saanut meidät hitsautumaan yhteen ja nyt meillä on käsissämme yksi maamme erikoisimmista ompelimoista. Olemme räiskyviä, pelottomia oman alamme ammattilaisia ja erikoisosaajia. Vastaamme mielellämme haasteisiin ja jokainen työ toteutetaan intohimolla ja ammattitaidolla.

Arvot

  • Kunnioitus
  • Uskallus
  • Persoonallisuus
  • Luotettavuus
  • Asiakaslähtöisyys

Tervetuloa Kuplaan!