Show-asuissa olemme erikoistuneet erityisesti tanssijoiden vaatteisiin. Olemme puvustaneet useita tanssiryhmiä, joihin on kuulunut satoja asuja. Show- vaatteissa otamme aina erityisesti huomioon asun materiaalit, käyttömukavuuden ja näyttävyyden. Asun täytyy olla käyttäjälleen mukava päällä ja mahdollisuus venyä suunniteltuihin asentoihin. Kun asuja katsotaan yleisöstä käsin, on yksityiskohtien ja kimmeltävyyden oltava ihan omaa luokkaansa.

Meillä valmistetut Show-asut ovat aina pestäviä ja kulutusta kestäviä. Voimme toteuttaa haastaviakin asuja (esim. eläin- ja hahmopukuja) tanssimiseen, liikkumiseen ja esiintymiseen sopivaksi.

Valmistusvaiheessa otamme aina huomioon mahdolliset nopeat asujen vaihdot, kankaan rypistymättömyyden ja näyttävyyden.

Meillä valmistetut Show-vaatteet ovat aina yksilöllisiä ja käyttäjän mittojen mukaan tehtyjä. Kun asu on valmistettu ammattimaisesti ja käyttäjäystävällisesti voi esiintyjä keskittyä vain omaan suoritukseensa, ilman turhia häiriötekijöitä.

Voit kertoa meille suunnitelmasi, tai voimme yhdessä suunitella sinulle unelmiesi asut.

Oli kyseessä sitten yksittäinen asu, tai iso maailmanluokan show, tiedustele ompelu ja suunnittelupalveluamme sähköpostitse; kupla@erikoisompelimo.fi tai puhelimitse 050-4542772