Emme käsittele ompelimossamme pelkkiä kankaita, vaan käsissämme pysyy myös ruuvimeisseli sekä vasara. Olemme valmistaneet erikoistöitä useisiin show-, TV- ja elokuvatuotantoihin. Erikoisompelimossamme voidaan valmistaa pientä rekvisiittaa ja erikoisasusteita, kuten päähineitä, liikkuvia lavasteita tai vaikkapa miniatyyrinukkeja.

Tilan puutteen vuoksi, emme pysty käsittelemään hirvittävän massiivisia lavastetuotoksia, mutta yksittäiset tiloihimme mahtuvat rekvisiitat sekä päällystystyöt ym. onnistuvat.

Erikoistöiden hinta riippuu työn haastavuudesta, yksityiskohdista, sekä käytettävistä materiaaleista. Käymme aina asiakkaan kanssa läpi ensin tuotteen detaljit ja sen käyttötarkoituksen, jotta osaamme antaa tarkempaa hinta-arviota. Valmistuksen kannalta on eri asia onko tuote koko ajan paikallaan, vai jatkuvasti rajussa käsittelyssä.

Ompelimossamme on rakennettu mm. 2-metriä korkea lavastetikkari, päällystetty moottoripyöräkypäriä, valmistettu sohvan pehmusteet ja ommeltu vuoden 2018 Jalkapallon MM-kisoihin Voitto-nukkeja. Erikoistyö voi olla myös vaatteisiin liittyvä, kuten naamio, kenkien koristelu tai vaikkapa erikoinen kävelykeppi.

Mikä olisi sinun erikoistyösi? Kysy lisää sähköpostitse kupla@erikoisompelimo.fi tai puhelimitse 050-4542772