Kuplassa on valmistettu vuosien varrella erilaisia laadukkaita hahmopukuja useille eri asiakkaille.

Meidän valttimme on aito asiakaslähtöisyys puvun valmistuksessa ja suunnittelussa.

Kupla valmistaa hahmopuvut aina asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Kun puku valmistetaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, asu on aina asiakkaalle uniikki ja käyttömukavuudeltaan huippuluokkaa. Ammattimaisesti ja laadukkaasti valmistettu puku kestää käytössäsi useiden vuosien ajan.

Voit tilata meiltä puvun valmiin kuvan perusteella tai voimme suunnitella kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivan maskotin. Prosessin aikana käymme yhdessä läpi materiaalivaihtoehdot, sekä erilaiset rakenneratkaisut ja kerromme mikä meidän mielestämme olisi sinulle paras vaihtoehto. Asiakkaana voit itse päättää juuri sinun budjettiisi sopivimman ratkaisun.

Hahmo ja maskottipuvut voivat olla rakenteeltaan hyvin erilaisia. Suosituimpia ja näyttävimpiä ovat ns. koppäpäämaskotit, joissa puku peittää käyttäjät päästä varpaisiin. Kevytrakenteisessa ns. huppupäisessä hahmopuvussa käyttäjän kasvot jäävät usein näkyviin, jolloin näkyvyys, puhuminen liikkuminen on helpompaa. Jos kyseessä on esimerkiksi ihmishahmo, voi kokonaisuuden toteuttaa vaatteilla (esim. sarjakuvamaisesti topatuilla), asusteilla ja esimerkiksi peruukilla.

Ompelimossamme valmistuu niin yksittäiset hahmopuvut kuin kokonaiset sarjatkin. Kysy ihmeessä tarjousta sähköpostitse; kupla@erikoisompelimo.fi tai puhelimitse 050-4542772