Yksi, tai sata ja yksi. Voimme valmistaa niin monta tuotetta kuin tarvitset. Olemme valmistaneet sarjatöitä eri vaatemerkeille, urheiluseuroille, laivoille, ravintoloille, yhdistyksille, sekä tekniikan yrityksille.

Sarjatyö voi olla jälleenmyyntiin tarkoitettu myytävä vaate, urheiluseuran verryttelyasu, ravintolan työvaate, hotellin uudet verhot, liikelahja tai jopa tekniikkaan liittyvä apuväline.

Meillä on useita vuosia kestäneitä asiakassuhteita, jotka kääntyvät puoleemme aina tyytyväisin mielin.

Sarjatyön hinnoittelu riippuu aina tuotteen haastavuudesta, rakenteesta ja käytettävistä materiaaleista. Yleensä yksikköhinta pienenee kun määrä nousee, mutta yhdessä katsomme sinulle järkevän kokonaishinnan.

Jos tarvitset sarjatyönä valmistettua tuotetta useaa kokoa, me voimme sarjoa ja kaavoittaa tuotteet toiveidesi mukaan. Voimme myös hoitaa tarvittavat brodeerauset tai painatukset puolestasi. Saat siis meiltä tuotteesi täysin valmiina.

Jos työ vaatii suunnittelua ja testausta, suosittelemme että valmistamme siitä ensin prototyypin, jonka avulla katsotaan toimivuutta ja mietimme materiaalivalintoja. Kun olemme yhdessä päätyneet sopiviin ratkaisuihin, voi sarjatuotanto alkaa.

Kysy lisää sarjatuotannosta sähköpostitse kupla@erikoisompelimo.fi tai puhelimitse 050-4542772