Kuplassa valmistetaan myös omaa “Kupla-Design” lasten- ja naistenvaatemallistoa.

Naisten mallistoon kuuluu 60-luvun tyylisiä mekkoja, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omassa ompelimossamme. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden teettää mallistoa mittatilaustyönä, omien toiveiden mukaisesti. Tällöin asiakaan ei tarvitse tyytyä standardikokoihin, vaan hän saa itselleen täydellisesti istuvan mekon. Ompelimostamme löytyy aina valmiina pieni määrä mallikappaleita, joista voi ostaa suoraan sopivan tai vaikka vain mallailla eri värivaihtoehtoja. Valikoimaamme kuuluvat tietyt vakiovärit, joita on melkein aina varastossamme valmiina. Voit kuitenkin tiedustella oman lempivärisi saatavuutta. Mallistomme kankaat ovat laadukkaita, hengittäviä ja helppohuoltoisia.

Lastenvaatemallistoon kuuluu erilaisia tyttöjen mekkoja, niin arkeen kuin juhlaankin. Mekkojen kankaat ja värimaailma ovat sama kuin aikuisten mallistossa, joten äiti ja tytär voivat pukeutua yhteneviin asuihin. Olemme valmistaneet mallistoomme myös yksittäisiä poikien housu/paita-settejä, sekä myös vauvan vaatteita. Kysy rohkeasti lisää vaihtoehtoja ja malleja!

Mallistoon kuuluu myös ihanat asusteet, joista suosituimpia ja mallistoon vakiintuneita ovat rusettipannat, sekä turbaanit. Näistäkin asiakkaan on mahdollista teettää myös oma versionsa, vaikkapa omalla kankaallaan.