Vaatteiden korjaaminen on ekologinen ratkaisu. Esimerkiksi hyvää takkia ei kannata heittää pois, pelkän rikkoutuneen vetoketjun vuoksi. Vetoketjun voi vaihtaa, vuori voidaan uusia, saumat korjata ja reijät paikata. Lähes mikään ei ole mahdotonta. Näin vaate saa lisää käyttöikää ja vaatehävikki vähentyy.

Ompelimomme korjaa, muokkaa ja tekee kaikenlaisia muutostöitä. Liian suuren vaatteen voi aina pienentää ja liian pienen suurentaa. Hankalienkin korjausten edessä keksimme aina luovan ja käyttökelpoisen ratkaisun sinun toiveidesi mukaan.

Korjausompelun hinta riippuu aina korjauksen työmäärästä, vaatteen rakenteesta ja tarvittavista materiaaleista. Jokainen vaate on yksilöllinen. Voimme antaa suuntaa antavaa arviota puhlimitse ja sähköpostitse, mutta parhaan arvion saat kun tulet vaatteesi kanssa paikan päälle.

Voit tuoda meille yhden pienen korjauksen tai säkillisen kaapin perälle jääneitä vaatteita. Jos sinulla on paljon sovitusta vaativaa korjattavaa (esim. Juhlamekkojen kavennukset levennykset yms), varaa aika puhelimitse 050-4542772 tai sähköpostitse kupla@erikoisompelimo.fi

Pienet korjaukset voit tuoda meidän aukioloaikoina ilman sovitusaikaa. Huom! Tarkista poikkeusaukiolot facebookista.