Kuplassa voit valmistuttaa vaatteita iltapuvuista työvaatteisiin.

Valmistamme asut ammattitaidolla, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit tulla teettämään puvun oman suunnitelmasi kanssa, tai voimme yhdessä suunnitella sinulle mieleisen asun.

Otamme puvun valmistuksessa aina huomioon asiakkaan toiveet, järkevät materiaalivalinnat sekä käyttömukavuuden. Asiakkaana voit itse hankkia käytettävän materiaalin, tai antaa päätöksen meidän ammattilaisten käsiin.

Teettämisen hinnoittelu on aina yksilöllistä. Hintaan vaikuttaa asun rakenne, yksityiskohdat sekä käytettävät materiaalit. Kun sinulla on mielessäsi kuva/idea, kysy rohkeasti tarjousta.

Moni asiakkaamme on ihastunut palveluun, jossa hän teettää lempivaatteestaan uuden version. Otamme lempivaatteesta kaavat, teemme mahdolliset kaavamuutokset ja valmistamme samanlaisen. Asiakkaan kaavat säilyvät meillä tallessa ja hän voi teettää samalla kaavalla useita erilaisia. Materiaalia vaihtamalla saa samalla kaavalla teetettyä niin arkisen, kuin juhlavankin version, joka istuu aina täydellisesti.

Haastavammat ateljeetyötkin onnistuu. Olemme tehneet niin hääpukuja, juhlapukuja, kuin iltapukuja Linnanjuhliinkin. Juhlapukuihin on myös mahdollista teettää esimerkiksi asuun sopiva käsilaukku tai hiuskoriste, jotka tekevät kokonaisuudesta täydellisen.

Huom! Valmistamme myös yksittäisiä asusteita, päähineitä, laukkuja ja hiuskoristeita.

Varaa mittojenotto-/suunnitteluaika joko puhelimitse 050-4542772 tai sähköpostitse kupla@erikoisompelimo.fi

Voit tulla meille unelmasi kanssa, niin me teemme niistä totta.